Termékismertető

 

A rönkbútoraink vázszerkezetét borovi fenyőből az asztal és ülőkerészeket olasz nyárból készítjük. A rönkök természetes szárításúak, így a száradás során a keletkezett repedések a fa természetességét tovább növelik. A faszerkezetek gyalult és csiszolt kivitelűek. A tartó ill. vázszerkezet egyes termékeknél ) fűrészelt, vagy rönkös  kivitelben is készülnek.

(pl: gépkocsitárilo, kerti sörpavolonok stb)

A tetők szerkezeti kialakításánál használunk még, nádat, zsindelyt. 

A fa részeket farontó gombák ellen kezeljük, majd környezetkímélő vizes bázisú (EU szabványnak megfelelő) kültéri vékony lazúrral festjük. Faszerkezet alapszíneink: mahagóni, tölgy, fenyő, dió, vagy festetlen natur. A zsindely szinek: piros, zöld, barna. A szinek között árkülömbözet nincs.

A hinták ülőke része válaszható lap, keretes vagy baba ülőke kivitelben. (árkülömbözet nincs)

 A csúszdás játszótéri eszközök műanyag üvegszálas csúszdával kerülnek szállításra. A műanyag csúszdák anyagukban színezettek, UV stabil bevonatnak köszönhetően az időjárás változásait jól tűrik.

A játszótéri eszközeink egy része a 78/2003 XI. 21. GKM rendelet szerinti TÜV minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, gyártásuk a mindenkor érvényben lévő MSZ EN 1177-es szabványsorozat biztonságtechnikai szabványokalapján történik.

A termékeinket összeszerelt állapotban szállítjuk. A szállítás és a telepítés költsége a mindenkori megbeszélés alapján (km távolság, termék szerkezete stb.) történik. 

 A www.kabor.hu weboldalon szereplő árak nettó árak, azok az ÁFÁT nem tartalmazzák. A termék árát az átvételnél kell kiegyenlíteni.

 

Zámbori József

Kabor Bt.

2225 Üllő, Virág u. 21.