Termékismertető

A rönkbútorainkat akácból, fenyőből és olasz nyárból állítjuk elő. A rönkök természetes szárításúak, így a száradás során a keletkezett repedések a fa természetességét tovább növelik. A faszerkezetek gyalult és csiszolt kivitelűek. 

A tetők szerkezeti kialakításánál használunk még, nádat, zsindelyt. A zsindelytetőket lemezelt kivitelben is elkészítjük.

A fa részeket farontó gombák ellen kezeljük, majd környezetkímélő vizes bázisú (EU szabványnak megfelelő) kültéri vékony lazúrral festjük. Alapszíneink: mahagóni, tölgy, fenyő és natur.

 A csúszdás játszótéri eszközök műanyag üvegszálas csúszdával kerülnek szállításra. A műanyag csúszdák anyagukban színezettek, UV stabil bevonatnak köszönhetően az időjárás változásait jól tűrik.

A játszótéri eszközeink egy része a 78/2003 XI. 21. GKM rendelet szerinti TÜV minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, gyártásuk a mindenkor érvényben lévő MSZ EN 1177-es szabványsorozat biztonságtechnikai szabványokalapján történik..

 A nem minősített kerti bútorok, játszótéri eszközök és egyéb termékeink szállítási határideje a megrendeléstől számítva: 20 nap. Raktári készlet esetén: 7 nap.

A minősített játszótéri eszközök  szállítási határideje a megrendeléstől számítva: 30-60 nap.

A szállítás történhet szét, vagy összeszerelt állapotban. Amennyiben kérésére szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket, annak helyszíni összeszereléséért felárat számolunk. A szállítás és a telepítés költsége a mindenkori megbeszélés alapján (km távolság, termék szerkezete stb.) történik. 

 A www.kabor.hu weboldalon szereplő árak nettó árak, azok az ÁFÁT nem tartalmazzák. A termék árát az átvételnél kell kiegyenlíteni.

 

Zámbori József

Kabor Bt.

2225 Üllő, Virág u. 21.